Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 7 mars 2010

Snart 5 års-kalas

... eller nästan snart i alla fall. 11 April fyller lillgumman fem år. Förra året gjorde jag denna Barbietårta till barnkalaset. Då fyllde hon år på påskafton så tårtklänningen var gul dagen till ära. Någon som har nåt förslag på någon rolig "kalastårta" som jag kan göra i år?? Det är ju kul och uppskattat av barnen med lite roliga tårtor....
Inte vet jag vad vi ska hitta på i present heller? Det var ju nyss jul känns det som! En cd-spelare kanske...? Hon gillar ju att lyssna på musik, så det kanske vore nåt.... nåja, det är ju lite mer än en månad kvar så man hinner väl fundera...men man vet hur fort tiden går så vi är snart där.
Nu på morgonen har snön vräkt ner igen. Säg den glädje som varar för evigt. Tänkte för en sekund i går att NU kanske snön börjar tina och det blir snart vår....men ack vad jag bedrog mig. Det är nog vinter fram till semestern i år.
Kollade på Andra chansen/ melodifestivalen igår kväll. Pernilla Wahlgren och Jessica Andersson gick till finalen. Inte mina favoriter direkt. Jag tyckte Alcazar och Crusified Barbara, men så blev det inte. Tycker Darin ska vinna hela finalen, gillar den låten bäst. Även Annas låt är bra. Vi får se på lördag hur det blir!
Igår kväll bytte jag gardiner i köket. Blev riktigt fint till de nya möblerna. Nu är det "bara" renoveringen som saknas, sen är jag ganska nöjd med köket.... men först måste jag vinna pengarna...;-)
Tulpanerna på bordet håller redan på slokar fast jag skött om dem som ett barn. Tråkigt att de inte står för evigt.
Idag blir det ett varv med dammsugaren igen, förstår inte hur det kan bli så väldigt dammigt på EN vecka?!!! Berget i tvättstugan har också hunnit vuxit till sig igen. Måste ta itu med det för till veckan ska det komma nån gubbe o laga tvättmaskinen, det är nåt som läcker lite vatten. Vi har inte vågat fråga vad det kommer att kosta....=(
SOLEN!!!! KOM FRAM...... EFTER GÅRDAGEN VET JAG ATT DU FINNS!!!!!

1 kommentar:

Linda sa...

Läcker barbietårta :)
Kika in här och få lite tips: http://www.cakedesign.se/gallerier/tartorforsma.htm

Ha en bra dag!

Kram