Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 11 mars 2010

Snowboardåkning i Hassela

Nu har Jonathan åkt till Hassela med familjen Andersson/Hansen. Vad kul han ska ha, han älskar verkligen att åka snowboard! Tur att inte jag är med och tittar på, jag som är så rädd för allting....
Idag jobbade jag till halv fyra. Skönt att det är fredag i morgon, tycker veckan har varit seg o tråkig, även om den som alltid gått fort.
När jag kom hem idag for jag på Härnöhallen och handlade till helgen. Skönt att slippa trängas med alla på fredagseftermiddagen som jag brukar.
Nä vet ni vad.... Patric ser på hockey på tv och han har så högt som alltid så jag tror jag snart får en hörselskada. Nu går jag upp i allrummet och "piffar" lite när det äntligen är städat där. Fattar inte, man kan tro att det är morfar som ser på tv.
Orkar inte sitta här just nu. =/

1 kommentar:

Linda sa...

Hej hej! Räktornen har vi inte testat än. Har haft det så fullbokat av diverse aktiviteter. Men hoppas snart får tid över att sätta tänderna i dem :)