Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 5 december 2016

En grymt tråkig dag

Har legat på soffan o gjort typ ingenting heela dagen, såå tråkigt! Men folk jobbar ju på dagarna och dessutom har jag inte haft tillräckligt med energi till att ta mig för något vettigt.
I morgon ska jag i alla fall träffa Malin (som jag jobbade med på förskolan) på fm, det ska bli kul! Sen på em kommer nog troligtvis Gunilla hit och övernattar. Hon ska jobba i Övik 2 dgr och då är det ju onödigt att åka hela vägen hem till Sundsvall, det blir i alla fall några mils kortare resväg om hon åker härifrån. Så det blir också roligt.
Onsdag kväll har jag o Lottis planerat att vi ska titta på filmen "Livet efter dig" som alla säger är så bra!
Det är bra att ha saker inplanerat att göra, nu har jag bara varit hemma utan jobb i tre dagar, men jag känner redan hur långtråkigt det är! Ändå är den här veckan full av roligheter. 
Jag fortsätter söka jobb och hoppas att jag får något napp snart, jag tror fortfarande att det kommer att lösa sig, jag har en konstig positiv känsla som jag  hoppas är rätt. Snart så...
🍀🍀🍀

Inga kommentarer: