Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 4 december 2016

Andra advent

Dagen idag startade med besök av  Lottis och Fadi. Fadi hjälpte mig att "knyta" fast bakluckan på bilen som bestämt sig för att strejka, så den inte ska åka upp när jag kör. Den går inte att stänga...😕
De hade även goda mackor med sig så vi fikade också. Mumsigt!
Resten av dagen har det inte hänt så mycket. Jonta, jag och Thea har suttit och pratat en massa, alltid lika trevligt när man får långa pratstunder med barnen, det är inte alltid de "tar sig tid".
Känns så konstigt att det är måndag i morgon och jag inte har något jobb att gå till. Kommer på mig själv hela tiden att jag är inställd på att gå dit, men sen kommer jag på att verkligheten är annorlunda. Konstig känsla.
På fredag ska det vara någon sorts avtackning för alla oss som slutar samtidigt. Så då ska jag dit. Men jag måste nog dit tidigare också, jag har redan abstinens! 😉
Sen på lördag ska vi ha en liten personaltillställning hemma hos Stefan som jag också ser fram emot. Kul att ha saker inbokade med bästa gänget, det underlättar.
Lilla fröken Spex ville också vara med på bild...😅



Inga kommentarer: