Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 7 juli 2014

Kalas-dag med trevligt sällskap, ballonger, tårta o presenter!

Idag hade jag bestämt med Helen att vi skulle åka och hälsa på Lottis som äntligen är "hemma" från sjukhuset. Sagt och gjort, vi åkte ut till Häggdånger vid tvåtiden och väl där reagerade jag på att det var så många bilar där och att det hängde ballonger lite här o var. Jag var helt övertygad om att någon av Lottis syskonbarn fyllde år- ända tills vi kom in! Där stod förutom vi två och Lottis även Nobbe och Britta och sjöng "Ja må hon leva" för MIG. De fick dessutom hjälp i skönsången av Lottis släktingar som var där! Jag blev lite generad tror jag, men såklart jätteglad! De hade fixat tårta, ballonger och hela kalaskitet. Fick dessutom som om det inte räckte en fin present med godluktande skönhetsprodukter! Fina vänner jag har, verkligen! Tack för en riktigt rolig överraskning! :-) Det var roligt att ses allihopa!
Och inte nog med allt detta roliga...Nu i kväll när Thea o jag satt o tittade på tv kom det och plingade på dörren och där stod nästa fina vän Ann med en present! Mera lukta-gott, I like!
Så då blev det tårta igen, en dag i hälsans tecken! ;-)
Det har varit en solig och rolig dag på alla sätt och vis.
Jag mår bättre och bättre för varje dag och såna här dagar känns det extra bra! Nu menar jag inte själva uppvaktningen i sig, men just att få träffas och att umgås med människor jag tycker om- det måste vara den allra bästa medicinen! Och i morgon kommer mamma! :-) Det är dags för årets stugdagar för barnen, som de längtat! Så de åker på onsdag, sen hämtar jag dom i slutet av veckan. 



2 kommentarer:

Fangoria sa...

Vilken härlig uppvaktning! Ja sånt är välgörande för själen!

Cattis sa...

Ja det är det verkligen!:-)