Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

lördag 5 juli 2014

Finfrämmande

Vilken födelsedag jag har haft! Klockan ringde 6.30 i morse och vid 8 åkte vi mot Hudik. När de for vidare m buss söderut hade jag 2,5 timmes dötid innan min buss gick hem. Som tur var hade jag med mig min bra-bok så tiden gick fort och bussresan likaså...
Väl i Härnösand mötte Helen upp mig som skulle skjutsa hem mig. Hon stod o väntade med en superfin blombukett, blev så glad!  
Ingen av de jag umgås med kunde komma och fika i kväll så jag såg framför mig hur jag skulle sitta alldeles ensam. Inte för att 38 är nåt alls att fira, men alldeles ensam känns såklart extra sorgligt när man fyller år, det erkänner jag. Tyckte nästan liiite synd om mig själv ett tag... Ända tills bästa brorsan sms:ade att han o Linda skulle ta mc:n o komma upp! Gissa vem som blev glad?!? Så de kom, vi har suttit ute o ätit middag och senare sett en film inne. De sover kvar tills i morgon (eller idag blir det, klockan är visst över midnatt) Nu ska jag sova, nöjd och glad över kvällens fina sällskap! :-)


2 kommentarer:

Fangoria sa...

Grattis i efterskott! =)

Cattis sa...

Tack så mycket! Ha en skön semester! :-)