Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 19 december 2013

Torsdag morgon

05.54, snart dags att pallra mig upp. Bara idag och i morgon kvar, sen dags för några dagars ledighet och det ska bli såååå skönt! Längtar HEM till släkten! Sen på Nyår kanske mamma o Jerry kommer hit. Hoppas, det vore kul! 
Igår hade i alla fall Billströms varit hit och fixat det droppande röret. Det fick jag veta av Anneli (som nu är min granne). Tur man får info av någon för ingen kontaktade mig att de hade varit hit...men jag såg ju så klart att de hade varit här också. Skönt att det är fixat! Efter jobbet var jag en snabbsväng på stan, det är då inte många kottar som utnyttjar att de har en extra timme öppet så här i juletider, kände mig typ ensam på stan den tiden...Tänkte faktiskt prova nåt till mig själv för ovanlighetens skull men det blev lite tajt med tiden ändå, får kanske bli en till sväng idag eller på lördag. Nu är det dags att starta dagen...

Inga kommentarer: