Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

fredag 20 december 2013

Årets största skämt...

Har ju berättat om följetongen kring Telia... Jag har som bekant varit utan tv, internet och telefon sen jag flyttade för snart en månad sen. Varje gång jag har ringt och stött på så har jag fått olika bud, datumet har hela tiden skjutits fram, men det som de stått fast vid hela tiden är att NÄR jag har fått grejerna jag behöver så kommer en tekniker att kontakta mig för att boka en tid då han måste komma hit och "fixa nåt", riktigt vad har jag inte fattat, men utan teknikerns insats skulle inget fungera. Sakerna kom ju för över en vecka sedan och sen dess har jag gått med mobilen i fickan och väntat på denna tekniker...som så klart inte har ringt. Fick i samma veva ett sms från Telia där det stod att jag skulle "följa länken" för att installera tv:n...? Jag har hela tiden haft en magkänsla att något inte stämmer, eftersom det har strulats och felats hela tiden. Idag ringde jag till Erik och frågade om han visste varför jag hade fått ett sånt där sms när ändå en tekniker måste komma för att det ska fungera? Han visste inte men erbjöd sig att komma och testa att koppla in grejerna åt mig, vilket han gjorde... Gissa vad?? Då funkar allt!!!!! Inte så konstigt att inte teknikern har ringt eller kommit när det fungerar ändå! Men åter igen... inte första felet de gör. Ingen information har stämt hittills, så det ska bli spännande att se när första fakturan kommer om den stämmer....Troligen inte, det gäller att vara observant! Tur att jag följde min magkänsla, annars har jag ju suttit här utan tv hela julen och väntat på teknikern, eftersom det är vad Telia har sagt åt mig att göra! Nåja, nu har jag fått ordning på det i alla fall, hoppas att det kommer att fungera bra nu!
I dag jobbade jag sista dagen före julledigheten, det ska bli så himla skönt! Var en sväng på stan efter jobbet, köpte ett halsband och örhängen till mig själv i julklapp. Det tyckte jag att jag var värd! =)
Nu är det dags att gå och sova. Längtar tills på söndag kväll när vi åker hem till Hälsingeskogarna! Då är det jul på riktigt.

2 kommentarer:

Fangoria sa...

Ja vilken tur att du hade hjälp att "anlita"! =) Telia är knepigt ibland, men i det hela stora är jag ändå mer nöjd med dem än andra teleoperatörer vi haft.
Hoppas att du får en riktigt fin jul!

Cattis sa...

Det låter hoppfullt! Ha en fin jul ni med och hoppas det är bättre med tån på T...