Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 9 december 2013

Klädd julgran och Nobelfest

Måndag den nionde december och vi har klätt granen. Jag vet att det är jättetidigt men så fick det bli. Pepparkakor, polkagriskäppar och röda kulor, så fin den blev!
Niorna har någon slags "Nobelfest" på skolan i morgon och ska vara uppklädda. Jonta lånade en kavaj av Groop och blev så snygg, så snygg! Han vill bli väckt tidigt i morgon för att fixa håret och sånt...:-) Tydligen har de någon slags prisutdelning och Jonta är tydligen nominerad i kategorin "Fredspriset", kul, vad det nu riktigt innebär? Får ju inte så utförlig info av min tonåring...;-) Får kanske höra mer i morgon med lite tur...
Dagens bästa var att få göra Thea överlycklig med det glädjande beskedet att jag kan komma på Luciafirandet, hon blev så glad att hon nästan började gråta! Tack till mina fina arbetskamrater för det! Nu ropar John Blund på mig!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Finaste Jonathan!!!

Cattis sa...

Japp! :-D