Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 8 december 2013

Andra advent

Idag är det andra advent. Igår kände jag mig mycket piggare och följde med Ann ner till Birsta och julhandlade. Är nu helt klar med alla julklappar! Känns skönt och helt otroligt att jag är klar i så god tid för ovanlighetens skull. Efter Birsta blev jag bjuden på mat hos Ann och Mats så jag blev där hela kvällen. Idag har jag mer ont i halsen igen, men känner mig ändå pigg. Har pyntat lite smått, och så har jag, hör och häpna, packat upp och satt ihop granen! Har bestämt mig att den ska kläs tidigt, redan nu till veckan. Jag har ju inte haft någon gran de sista åren men nu har jag köpt en. Barnen kommer ju i morgon. Nästa vecka är de ju hos sina pappor och veckan därpå är det ju jul och då åker vi ner till mamma och Jerry. Så när ska de ha någon glädje av granen? Dessutom vet jag att jag vill städa bort julen direkt den har passerat, så... Jag tänker bortse från "traditionen" att klä granen kvällen före julafton, den ska kläs i morgon kväll! Jag har satt i ljusslingan nu, så det är bara själva pyntet kvar och det spar jag så klart till barnen kommit. 
På fredag kommer Madde, längtar! På fredag är det även Lucia. Det finns en risk att jag kanske inte kan gå på firandet på skolan i år och det känns inte kul. Thea ringde idag och berättade att hon och en kompis ska sjunga en duett! Ååh jag känner mig som en skurk som inte kan lova henne att jag kommer! Jag hoppas innerligt att det går att lösa på jobbet, men det är en så tokig tid så det finns inga garantier. Min lilla modiga tjej, det vill jag så gärna se!!! 
Nu ska jag hänga tvätt och göra mig någon middag...
Glöm inte att släcka adventsljusen!



Inga kommentarer: