Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 8 juli 2009

Min fars 60-årsdag

Idag fyller pappsen 60 år! Herregud, då börjar man bli riktigt gammal ju!

Kortet är taget för ett par år sen här han var här uppe och jobbade och kom in och hälsade på. Eventuellt åker jag dit med brorsan och grattar en sväng i helgen. Tyckte nyss han fyllde 50, men ja, som vanligt går tiden väldigt fort!

Thea och jag åker med tåget till mamma idag, det ska bli kul! Har inte varit dit sen i höstas, det är skandal, blir liksom inte, och som sagt, tiden bara går... Och inte i morgon men nästa dag ska jag på seansen, längtar så jag håller på spricker! Sist jag var dit var för 14 år sen och det kan jag heller inte fatta. Undrar vad hon säger den här gången?? Intressant!

Men nu är det nog dags att sätta fart, ska bada Thea, plocka till lite, stryka, packa, äta frukost för det har vi inte heller gjort ännu... och försöka städa sovrummet, för det blev inte av igår, åkte till Birsta i stället för det var mycket roligare...=) Bytte Edvins skor som gått sönder, köpte en fin topp till Thea på rea och lite nya trosor till henne! För att inte tala om det lila nagellacket som hon valde själv, dagens höjdpunkt!

Som sagt, åker till mamma idag, får se om det blir nåt skrivet där, troligen inte, annars kommer jag hem på söndag kväll, så måndag är jag nog åter här senast! Ha det bra så länge!

MOT HÄLSINGLAND!!!!!!

Inga kommentarer: