Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 15 juli 2009

Kan man hela sitt liv??


Denna bok blev jag "tillsagd" att läsa när jag var på seansen. Den handlar om personlig utveckling, att bli "hel" som människa, att ingen annan än en själv påverkar sitt liv.... Undrar om jag blir en annan människa när jag har läst den?? Vad tror ni? Tja vad vet jag, men den är säkert jättebra. Jag lånade den på biblioteket här om dagen och har läst några kapitel, men jag tror inte att det är lika lätt att förändra sig själv som det låter i boken, det krävs nog mycket övning. Jag ska dock ge boken en ärlig chans. Intressant sånt där.
På förmiddagen idag åkte vi till Svartvik eftersom solen sken och det kändes varmt... Men när vi kom dit var det svinkallt, vi hann inte ens få av oss kläderna förrän alla var alldeles knottriga, så vi bestämde att vi skulle testa om Smitingen var varmare, men det var det inte. Det slutade med att vi packade in alla saker i bilen igen och åkte hem. Åt vår picknick på en filt på gräsmattan i stället...=) men det gick också bra...
Har försökt köra igång med LCHF idag igen, har gått bra hitills, men vi får väl se... Pratade med Monika idag, de kommer hit nästa lördag, kul! Det ser jag fram emot. Nästa vecka åker nog vi till Madde också, och sen stannar Thea ett par dagar och sen kommer de hit... och sen om ett par veckor ska barnen få åka till mamma och Jerry några dagar... mycket åkande hit o dit, men det är roligt, det händer lite saker i alla fall. Nu ska jag steka korvar åt min hungriga son. Vi andra åt (hör och häpna) fisk (!) idag!!! DET hör inte till vanligheterna, men det var gott med pepparlax! Adjöken för ett tag.

Inga kommentarer: