Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 12 april 2015

Söndagstrött efter händelserik helg!

Ligger i soffan och borde åka och handla inför veckan men jag orkar bara inte! Fredag kväll var jag hos Ann o Mats, igår morse blev det en prommis och senare kalas för Thea (hos P). På kvällen cyklade jag ner till Anja o Mathias. Blev bjuden på vin och vi hade en trevlig kväll. Anja och jag tittade på gamla avsnitt av "Det okända" och började prata om "spökerier" som vanligt. Det slutade med att vi var lite uppjagade och att Anja övertalade mig att övernatta på deras soffa i stället för att cykla hem halv två på natten! Vi bor ju jättenära varandra men just då kändes det som ett bra alternativ så det fick bli så! Haha, jag som aaldrig brukar känna mig mörkrädd men om jag hade cyklat hem just då hade jag nog gjort o brallorna! ;-) Så tokigt det kan bli! När jag kom hem i morse messade jag Ann för att höra om hon var sugen på prommis men just då hade hon huvudvärk så jag gav mig ut själv... Och (hör och häpna) joggade vissa delar av rundan! Det är väl inte min grej riktigt, dötråkigt och jobbigt, men dock.... På em var Ann bättre i huvet och ville gå, så då hängde jag med på 7,5 km till! Vilken  hurtbulle-dag!!! Det känns faktiskt på kondisen att vi hållt på ett tag nu, det blir framsteg! Men just nu är jag bara trött, skulle kunna gå o sova snart! Handlingen får bli i morgon efter jobbet trots att jag vet att jag kommer ångra mig då att jag inte gjorde det idag! 
4 arbetsdagar kvar på sfi, slutspurt! Har förresten bakat en kaka idag också som jag tänkte bjuda eleverna på när jag slutar på torsdag....fast jag tyckte den blev lite torr o tråkig...:-/
Nåja. Nu ska jag se om det finns nåt på tv att fördriva tiden med en stund tills det känns acceptabelt att lägga sig, kan ju inte gå o sova klockan åtta!
...Och ute är det äntligen vår på riktigt! Nedanför köksfönstret (i mitt orensade "land") blommar krokusen för fullt. Den bästa tiden är nu! 

Inga kommentarer: