Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 29 april 2015

På benen!

Förkylningen har vänt och jag har jobbat idag igen. Skönt. Jag trivs verkligen bra med mina nya arbetskamrater! Jobbet i sig är också roligt, men jag känner att det är lite svårt att hinna med allt, planeringsmässigt. Men det är nog en vanesak så det blir nog bättre tänker jag. Men som sagt, arbetskompisarna är ovärderliga, det känns som att jag har känt dom i hundra år fast jag bara varit där drygt en vecka. Underbart! Tror att vi kommer ha mycket kul i hop!
Klockan är bara nio och jag tänker nog snart gå och lägga mig. Oooops, kom precis i skrivandets stund på att jag först måste bädda sängen, slet ut alla sängkläder så jag måste bädda i nytt. Precis vad man inte vill när man ska gå o sova... men skönt är det när det är klart!
I morgon är det Valborgsmässoafton och jag hade på nåt vis glömt bort att man är ledig på fredag. På gott och ont. På fredagar har vi planering för nästkommande vecka och det innebär ju att den uteblir. Blir till att sitta hemma och planera om det ska bli nåt gjort. Men det ordnar sig nog.
På fredag ska Thea ha sitt barnkalas....huuu gruvar mig....Barnkalas är inte min grej om man säger så. Nu är de ju stora och sköter sig själva, behöver inte styra upp lekar o sånt, men ändå. Själva stojet tycker jag är jobbigt. Men samma sak där, skönt när det är klart! =)
God natt gott folk!

Inga kommentarer: