Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 15 februari 2010

Min lillgumma

I helgen har ju lillgumman varit hyfsat pigg, så hon fick gå på förskolan idag. Men det verkade som att det var dumt. På eftermiddagen strax innan kl tre kom B-M in till mig och sa att Thea klagade såå mycket över huvudvärk och var sig inte lik. Hm, det var bara att släppa jobbet och ta med sig henne hem.... hon VAR verkligen inte sig lik, lillstackarn... Jag ringde barnmottagningen när jag kom hem, men de tyckte som alltid att man skulle avvakta. Stackars lillgmman! Hon blir alltså hemma i morgon igen, fast nu är det Patrics tur att vara hemma med henne... Mammas lilla hjärta, huvudvärk brukar hon inte ha.
Grabbarna for till Erik idag, det blir alltid lika tyst i huset när de åker. Jag är glad och tacksam över att den biten fungerar så bra som den gör. En del barn fixar inte växelvis boende, men det känns som att det går jättebra. Tror dock att det är av stor betydelse att jag och deras pappa aldrig bråkar och är ovänner. Förstår inte hur en del familjer klarar av sånt, då skulle jag få magsår... Men så klart saknar jag dom när de åker, även om jag anpassat mig och lärt mig leva så, hur konstigt det än låter.
På jobbet var det lugnt idag, det är fler än min lilla gumma som är sjuka tydligen. Usch. Vädret har varit helt fantastiskt, såna här dagar är jag glad att jag har ett jobb där jag får vara ute.
Har funderat hit och dit om jag ska orka gå och träna i kväll, jag som hade kommit igång så bra... Egentligen orkar jag INTE och har definitivt ingen lust alls, men kanske ändå att jag tar mig i kragen.... det är dags, förkylningen är ju över nu. Fast det brinner fint i kaminen och jag kan säga att det lockar att sätta sig framör den med en gonig filt....hm......
Hinner dock fundera en timme till... Ska nog gå och sätta i motorvärmaren nu så är chansen större att jag kommer iväg. Hatar att jag alltid fryser. Jämt jämt jämt fryser jag. Man får ju ont i kroppen av allt frysande eftersom man spänner sig så. Nåja, jag hinner ju värma mig en stund i alla fall.... I med några vedträn till........;-)

Inga kommentarer: