Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 9 februari 2010

Drömmer om sommaren

Vad går upp mot en härlig sommardag?? Man behöver inte så mycket kläder på sig, man kan bara sitta o mysa i en stol med en tidning och vara ledig....ååh vad härligt!!! Jag längtar så mycket efter våren nu, nu tycker jag att snön kan börja tina bort. Vi har ju haft snö hela vintern nu.....suck.... Men när jag tittar ut kommer jag tillbaka till verkligheten och inser att det bara är den nionde januari och det är meterhöga snödrivor....ja det snöar till och med. Nåja, det blir vår tids nog och så småningom även sommar, man har ju nåt att se fram emot. Hoppas att det blir en RIKTIG sommar nu, det var länge sen!
Idag är jag hemma med Thea. Hon fick feber igår eftermiddag och är snorig, hostig och klagar över halsont. Jag själv känner mig också förkyld, så det känns rätt skönt att vara hemma. Edvin måste gå hem själv från skolan, men det fixar han ju, det är gångväg hela vägen från skolan, men jag är ändå lite hönsig. Lillgubben.
Igår ringde det nån tjej hit på kvällen och frågade efter Jonathan. Det var nån som ringde för att fråga chans tydligen....! Oj oj, nu börjas det... Men Jonathan gjorde tydligt klart för sin mamma att han MINSANN INTE ÄR INTRESSERAD AV TJEJER!!!!! Så var det med den saken! Hm, undrar hur länge det varar eller hur mycket sanning det var i det påståendet?? Haha, de är då för roliga....
Nej, nu tänker jag lägga mig och VILA. I alla fall försöka. Hur nu det ska gå till.... Jag känner alltid att jag måste göra en massa saker när jag är hemma, även om jag är krasslig. Tvätta, diska, städa o dona... men jag orkar ju inte det idag. Måste sluta att ha krav på mig själv. Dammråttorna verkar ju trivas med mig, så tja... de får väl bo här ett tag till. Jag är ju inte den pedanta typen, det vet ju alla ni som känner mig. Jag kommer förmodligen aldrig att bli så ordningssam av mig heller, även om jag önskar det ibland.

Inga kommentarer: