Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

lördag 20 februari 2010

Lördag morgon

Har visst inte skrivit på ett par dagar... Thea mår i alla fall bra och fick vara på förskolan igår fredag, så nu är allt som vanligt igen, skönt! På torsdag kväll var jag på tjejmiddag hos Helen. Fick mycket god mat, fläskytterfilé som tillagats i ugn tillsammans med en massa rotsaker och sås, mmmm jättegott! Till efterrätt fick vi kladdkaka med marsmallows och grädde. Alltid trevligt med dessa middagar. Nästa gång är det min tur, den 15 mars. Har ingen aning om ännu vad jag ska bjuda på då. Ska klura lite. Fick tag på begagnade skidor och pjäxor till Thea i veckan, så idag ska hon få provåka har jag lovat. Det värsta är att det ser ut att blåsa lika som igår och då var det svinkallt...så det blir nog en kort tur bara. Huvudsaken hon får testa. Idag är det lördag, Patric ska jobba med bilen inför den kommande besiktningen... Själv har jag tänkt hinna med att städa lite, det ser ut som ett bombnedslag, fattar inte hur stökigt det kan bli här ibland. För övrigt rullar tiden på, fastnar vid facebook flera gånger om dagen. Helt sjukt hur det kan ta upp så mycket av ens tid. Men det är kul! Nej, detta blev en snabb-uppdatering bara, nu är det frukostdags. är sugen på havregrynsgröt m lingonsylt o mjölk, det får det bli! Syster Madde är inom Sveriges gränser nu efter nästan tre veckor i Malaysia, de är på väg hem från Arlanda.... Undrar om hon tycker att det är mycket snö?? Och kallt förstås....burr, vilken skillnad det ska vara... På tjejmiddagen kom det förresten fram att de brukar vara in och tjyvglutta här....;-) De har minsann aldrig lämnat nån kommentar.... Gör gärna det i alla fall nån gång, så jag vet att någon läser, det känns tråkigt när man aldrig får veta om någon läser. Nej som sagt, frukost var det! Ha en skön lördag!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Hej! Klart jag lämnar en liten kommentar. Tittar in för första gången och har inte hunnit läsa så mycket än. Kul med en blogg! Har lagt till den som favorit. :)
Tänk att du haft en blogg så här länge utan att jag vetat det. Beror det på att jag inte lyssnar, på att du av någon anledning hållit mig utanför kanske av rädsla för att jag ska skriva långa och jobbiga kommentarer och tillslut ta över bloggen, att Lottis sagt att ni ska ha en liten hemlis för mig, att du sluddrar när du pratar så att jag inte hör vad du säger eller...
:)
Ha en härlig helg trots kylan!

catarina sa...

Ja du Britta, jag har väl inte direkt gjort nån muntlig reklam för den.... adressen har stått på facebook ett bra tag, vissa lägger märke till det, andra inte. Jag tycker nog inte att jag själv är tillräckligt intressant för att jag ska tro att folka ska vilja läsa, men jag tycker det är väldigt roligt när någon gör det!