Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 22 februari 2010

Jag...En kackerlacka??!!??

Hm, glömde ju berätta om söndagsmorgonen. Vaknade av att Thea kom insmygandes i sovrummet, kröp upp i sängen intill mig och sa: "Mamma, mamma, vakna... du luktar som en kackerlacka ur munnen!!!".... =) jaha, vad säger man?? Att min morgon-andedräkt inte var att leka med förstod jag ganska snabbt av den fina kommentaren... En kackerlacka!!!! Undrar hur en sån luktar... oj oj oj.... Det är delvis den äckliga bettskenans fel. I morgon ska jag till tandläkaren på kontroll av den. Då kommer hon att fråga hur det går med användandet och jag kommer svara att det går såå bra, fast jag egentligen slarvar jättemycket, hatar att sova med en stor äcklig klump i munnen som dessutom gör att man sover med munnen öppen och luktar kackerlacka....;-) Jag kanske ska säga det till tandläkaren, att de ska varna sina patienter innan de blir påtvingad en bettskena att man kan börja lukta kackerlacka...;-) Nåja, Thea är en rolig filur hon...=)
Idag har jag haft stängning på jobbet, suck vad det är tråkigt! Och i kväll måste jag sitta o skriva i en massa mål och skit för jag har medarbetarsamtal med Karin i morgon bitti. Suck, jag tycker sånt är SÅÅ svårt med sånt där. Och vad leder det till?? Knappast nån högre lön i alla fall.
Idag kom grabbarna hem igen!!! Härligt med lite fart o fläkt i huset! Då är det som det ska igen!
I morgon kväll har vi personalmöte, det är så typiskt bara för att jag har min tidiga dag. Slutar kl ett, ska till tandläkaren kl tre och har personalmöte halv sex till halv åtta.... segt.
Nåja...snart är det fredag igen, veckorna går ju så fort! Och kylan håller i sig, det är svinkallt ute dag efter dag. Burr, nu vill jag ha sol och takdropp.
Nä, nu är det dags att ta itu med de tråkiga papperen som jag har haft liggandes i flera veckor nu.... usch.

1 kommentar:

Anja sa...

Ha Ha Ha :D Tack nu känner jag mig faktiskt lite piggare och gladare efter din berättelse :)

Ja fy vad tråkigt att behöva slösa sin fritid på en massa tråk-papper och möten, blää!