Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 21 februari 2010

Ett blåsigt Härnösand

Fyy vad det blåser ute!!! Thea som skulle få testa sina skidor i helgen, det blir ju ingenting det...tråkigt! Helgen har gått jättefort som alltid fast jag inte har gjort något väsentligt alls. Påbörjade en städning igår, men det var det lilla. Kom av mig och har det roliga kvar tills idag i stället, suck! Är i alla fall pigg och utvilad, Thea har sovit till halv tio både igår och idag, så jag har sovit tills jag vaknat av mig själv jag också, till halv nio igår och till halv tio idag. Tror att både Thea och jag har slagit rekord i sovandet! Skönt. Söderut har de visst fått mängder med snö, alltså flera dm. Pratade med mamma igår och de var nästan insnöade. Sammanlagt har de ca 2 meter snö!!!! Det är ju inte klokt, och jag tycker att vi har mycket här.... då har vi kanske hälften..... Konstigt vilka skillnader, det är ju ändå bara 20 mil till mamma. Ser att det börjar flyga lite flingor ute nu, hoppas det inte blir mycket. Melodifestivalen var det igår kväll, och ganska hyfsade låtar tyckte jag. Darins låt, som var en av de som gick vidare till Globen, var jättebra i min smak. Nej nu måste jag nog sätta fart om jag ska få någonting gjort idag.... Först frukost, sen städa....blääääh..........

2 kommentarer:

Anja sa...

Ja usch och fy vad det blåser kallt!! Skjutsade nyss svärmor till bussen och den korta sträckan från porten till garaget räckte gott och väl för mig! Nä nu får det vara slut på den här kylan!!
2 meter snö!!! Det låter ju helt sjukt.
Lycka till med infångandet av damråttorna! :)

catarina sa...

Ja tack, nu har jag fångat varenda råtta, om ingen gömmer sig nånstans...;-) Ha det bra!