Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 11 januari 2015

Väderpåverkad

Ååh vad jag önskar att det fanns ett slags vinterpiller. Helst ett som gjorde att jag älskade vintern, eller ett som gjorde att jag fick gå i ide. Igår kväll började det vräka ner och enl prognoser ska det vräka ner i flera dagar. Bara en sån sak gör att jag får sån ångest att jag har vaknat hundra gånger i natt och tänkt "Hur mycket snö har det kommit nu?" "Hur ska jag orka skotta allt utan att ryggen brakar?" "Hur ska jag ta mig nån vart med bilen?" "Nu måste jag nog avboka en tid jag har på Öbacka på måndag eftersom jag inte kommer kunna ta bilen och inte hinner gå eftersom det är på arbetstid..."
Och när jag väl sov drömde jag mardrömmar om snöhögar, stora traktorer och att jag kom för sent till jobbet pga av snön.
Ja ni hör ju, det är sjukligt och det tycker jag själv också, men vad kan jag göra åt det? Det hjälper inte att "försöka ändra tankemönster och tänka positivt om snön" som alla positiva snöälskare tipsar om, jag har försökt i hela mitt liv. 
Jag är väl helt enkelt född i fel land. Men det är lite svårt att ändra på det...;-)
Tänk om jag ändå kunde komma på en  lösning på problemet. 
Så där ja, det var årets gnäll på snön-inlägg. Nu drar jag täcket över huvet en stund till och tittar på sommarbilder!
Syster och jag en varm sommardag. Den enda människan i hela världen som förstår mig...Kram på're! <3

4 kommentarer:

Minimina sa...

Ja snacka om att vi är född i fel land både du och jag! Krääääks! Tänker inte kliva utanför dörrjäveln på hela dagen idag. Kram :'(

Catarina sa...

Söstra mi, visste att du förstod...;-)

Christina sa...

Mamma förstår dig också.

Cattis sa...

Ja just ja, jag har ju ärvt det av någon...;-) Kram mami!