Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 7 januari 2015

När julen åker ut ska tulpanerna in...

Igår städades hela julen ut. Tomtar, gardiner, ljusstakar, nu är de väck! Självklart var jag i stället tvungen att införskaffa årets första tulpanbukett i stället! :-) I lööööv tulpaner! ;-)
Idag har jag jobbat, planeringsdagar står på schemat idag och resten av veckan med Kick off på fredag. Jonta har börjat skolan idag och Edvin och Thea har haft sin sista jullovsdag och börjar i morgon. Jag tror att alla är överens om att det varit ett superhärligt jullov med lååånga sovmorgnar. Det blir nog några tuffa dagar nu när de ska vända tillbaka dygnet igen, men det var det nog värt. Det är väl lite det som är tjusningen med lov, att lägga sig lite när man vill!
I går kväll och i natt kom det en massa snö igen, skottat ordentligt hade de gjort när jag gick till jobbet, men det blir ju så halt, så jag lyckades starta dagen med världens praktvurpa precis innan jag kom fram till jobbet! Som tur är gjorde jag inte illa mig så farligt. (måste vara tack vare min fantastiska smidighet ;-))
Eller hur var det nu igen med det där nya livet?...;-)

2 kommentarer:

Minimina sa...

Var det nån som såg vurpan? Blev det som i Sundsvall? :D

Cattis sa...

Nä det blev inte som i Sundsvall...Synd va? ;-)