Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 14 januari 2015

En glimt av motivation...?

Det där nya livet som jag skrev om för ett tag sedan.... Jag har faktiskt påbörjat det. (För vilken gång i ordningen vet inte jag heller, men i alla fall...). Har ätit enl Viktväktarna i ca 1,5 vecka och det går bra. Vilket betyder, det går neråt... Det känns positivt. Så nu är det träning som också ska införas...snart. Varje litet pyttesteg mot ett hälsosammare liv räknas. Jag är dock less på detta jojo-bantande så klart, har ju hållt på så i hela mitt vuxna liv! Nåja... Det är bara så jag är helt enkelt.
Idag har solen visat sig, hör och häpna! Den gör mig glad.
Jag har haft en hemsk huvudvärk av och till i flera dagar, så hemsk att jag faktiskt varit hemma från jobbet igår och idag! Just nu känns det lite bättre så i morgon blir det förhoppningsvis som vanligt igen. Vet inte vad det beror på, det liksom pulserar i huvet. Har försökt druckit mycket vatten idag, vet ju att jag är urdålig på att dricka, så det kan ju vara en orsak förstås... Har sovit som aldrig förr och det är inte heller likt mig. Känner mig inte särskilt förkyld...jaja, det går väl över.
Idag har jag testat mitt nya "glitter off-lack".Nån som provat det? Glitter-nagellack är ju ett helsike att få bort vet alla som testat... Detta är ett baslack som tydligen ska göra att glitterlacket bara är att "dra" av från nageln när man vill ta bort det! Låter ju för bra för att vara sant! Började lite smått med en glittrig nagel på varje hand så får vi väl se om några dagar när det ska bort om det verkligen är så enkelt! Spännande...;-)



Det översta kortet är ett bildbevis på att solen sken idag...:-)

Inga kommentarer: