Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 28 juni 2009

Pricken o Bockarna Bruse...

Hatar såna här kvällar när allt blir fel. Har lagt Thea men hon kliver upp hela tiden. Har läst Pricken, berättat Bockarna Bruse, varit jättepedagogisk och "hotat" med olika saker som hon inte ska få göra om hon inte lägger sig.... helt enkelt en sån där underbar kväll när man bara vill sitta ner, men inte får. Nåja, hoppas hon somnar snart nu. Sommarvärmen håller i sig och vi har varit på stranden i Svartvik både igår och idag. Härligt! Vat på tjejmiddag till Lottis igår kväll och sen gick vi ut. Försökte först på Hamnkrogen, men det var så mycket folk så det gick inte ens att komma in där. Då gick vi på Skeppet, jag drack en Kaffe Karlsson där, och sen bara vällde det in folk där också, jag har nog aldrig sett så mycket folk ute samtidigt i lilla Härnösand.... ändå ville inte den riktiga partykänslan infinna sig, jag tyckte mest att det var halvtråkigt. Vi gjorde ett nytt försök att gå till Hamnkrogen, men då ringde Helen efter skjuts och åkte hem och då åkte jag också med dom. Så jag var hemma ganska tidigt, tolv-halv ett eller nåt sånt. Skönt det med. I morgon kommer grabbarna igen, veckan har gått jättefort, och nu blir det sista veckan innan semestern. Det ska bli så SKÖNT! Till helgen fyller Edvin 7 år, det är inte klokt, han var ju nyss en bebis. Han ska få en cykel som vi hittade begagnad, men bra ändå. Han blir nog glad. I morgon ska jag börja med LCHF-kost. Får se hur det går den här gången då? Är less på att se ut som en flodhäst.... jag vet...igen.... Men det ÄR ju så svårt när man älskar mat och godis och allt annat onyttigt. Har i alla fall handlat lite sån mat idag, så vi får väl se hur det går. Kl sju i morgon bitti kommer det två personer från andra förskolor till oss på Sländan som ska hjälpa till att packa. Nu börjar eländet på allvar.

1 kommentar:

Linda sa...

LCHF-kosten har jag funderat på också. Har hört att den ska vara extra bra för sådana som jag som lider av sköldkörtelproblem. Hoppas den funkar för dej :-) Verkar vara en himlans massa gott som man FÅR äta iaf tycker jag. //Linda