Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 30 juni 2009

LCHF, dag 2

Denna kokbok är jättebra! Den har jag köpt och inte testat så många recept ännu, endast 2, men de och alla andra recept i boken verkar jättegoda!!! Ja, vi får väl se hur länge jag fixar detta denna gång, men man blir åtminstone inte hungrig mellan måltiderna av denna kost! och gott är det!
På jobbet är det såååå deprimerande så man vill inte vara där alls just nu. Kartonger med saker överallt, märkta med olika förskolor som ska roffa åt sig våra saker...=( Barnen känner att inte allt är som vanligt och det blir extra "stökigt", det är pest! Men nu är det endast tre dagar kvar, och sen är det semester! SÅÅÅ skönt!
Var ner på stan idag och köpte två paket tills på torsdag när vi ska ha "avskedskalas" på jobbet. Till jul varje år har vi lekt "julklappsleken", en mycket rolig lek för er som inte provat... Vi ska leka den på torsdag, fast det blir väl vanliga presenter i stället för julklappar...=), det blir kul det! Köpte även presenter till Theas "fröknar" på förskolan, de brukar få nån liten grej efter varje termin, fina muggar blev det denna gång!
Igår kväll pratade jag med mamma i telefon. Nämnde bara som hastigast att jag är sugen på att gå på privat seans, men att det är så jäkla dyrt... Vi pratade på om allt och ingenting... sen idag när jag kollade mobilen mitt på dagen hade hon sms:at att jag kunde boka en tid nästa vecka när jag är där, så kunde hon betala hälften som födelsedagspresent åt mig!!! Åh vad glad jag blev!!!! Så då ringde jag ju till Gittan, som hon heter, i Söderhamn.... Det var bara det att jag ringde lite olägligt. Hon fyllde visst 50 år idag och jag ringde mitt i kalaset! Hon bad mig att ringa i morgon i stället.... Jag frågade i alla fall som hastigast om hon trodde att hon hade några tider till veckan, och det trodde hon! "Det ska vi nog kunna ordna" sa hon, så nu är jag väldigt hoppfull och förväntansfull...Längtar redan, fast jag inte vet exakt när det blir! Var så säker på att jag kommer att ringa henne i morgon igen!
Min fader fyller 60 år på onsdag. Får se om brorsan och jag kanske kan ta oss dit nån dag och gratulera, har inte bestämt riktigt ännu.
Nu ska jag gå och ta in tvätten som hänger ute i blåsten. Natti.

Inga kommentarer: