Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 17 november 2016

Uppsagd!

Så var det väntade beskedet här... Jag blir uppsagd från den 1:a december och med en månads uppsägningstid. Arbetslös från första januari alltså. Dock hade LF förhandlat att jag skulle få vara arbetsbefriad under december så då får jag gå hemma med lön. Min förhoppning är såklart att jag ska hitta ett jobb så jag slipper vara hemma.
Självklart är jag ledsen men nu har jag ju bearbetat detta i några veckor så det känns ändå rätt så skönt att jag äntligen har något att förhålla mig till. Ovisshet är alltid värst. 30 november är min sista arbetsdag på världens roligaste arbetplats. Den dagen kommer jag nog gråta en liten flod. Men jag kommer för evigt att vara tacksam att jag fått uppleva detta och träffat alla fantastiska människor- både kollegor och deltagare! Det har varit en av de bästa tiderna i mitt liv. Men även goda tider förändras och nu är det dags att gå vidare. Och jag tror att den goda tiden kommer att fortsätta. Bara på ett annat sätt- som jag inte vet om ännu. Men snart så.

Inga kommentarer: