Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 20 november 2016

Min nya kompis

Idag har jag skaffat mig en ny telefon. Har funderat på det hit och dit men tänkt att den gamla duger. Igår tappade Thea sin i golvet så den sprack. Inte kul men sånt som kan hända vem som helst. Så då blev det ett annat läge. Jag byter telefon och hon får min gamla som är likadan som den hon hade. Jag hade ett jättegammalt abonnemang med fri surf hos Telenor som inte längre finns, men som många skulle ge vad som helst för att ha. Jag utnyttjar ju inte den fria surfen på rätt sätt eftersom jag varken spelar, ser filmer eller vad det nu är som drar mycket surf. Så eftersom det skulle bli billigare för mig att byta abonnemang så bestämde jag mig för det- och då få begränsad surfmängd. Erik var med mig i butiken och kom då på att om man kunde överlåta abonnemang till andra så kunde vi skriva över det på honom så fick Edvin fri surf i stället! Enda "problemet" då var att jag fick så lov att byta telefonnummer, men så fick det bli, så nu har jag nytt nummer! Ovant efter så många år med samma, men man vänjer sig väl, det var åtminstone enkelt. Och Edvin fick då mitt gamla nummer i stället vilket ju är bra på sätt o vis för då kan han hänvisa till mitt nya nummer om någon ringer som inte vet att jag har nytt. Tänker till exempel på alla jobb jag sökt och lämnat det gamla numret. Jaja, det löser sig. Edvin blev ialla fall glad över fri surf, såna abonnemang finns ju inte att skaffa längre. Och jag behöver det som sagt var inte. 
Nu ska jag lära mig hur iPhone 7 funkar. Antar att det inte är sån jätteskillnad från min gamla. Fördelen med iPhone är just att de är relativt enkla att förstå sig på. Även för såna som mig...;-)
Det bästa av allt är att den är rosa...;-) ❤️

2 kommentarer:

Monkemire76 sa...

Wow! Härligt med julklapp till sig själv liksom!💙 Och alla nöjda och glada...

Catarina sa...

Precis!❤️