Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 24 november 2016

Trött tröttare tröttast

Alltså årstiden...om jag åtminstone slapp vara inställd på att följa mörkret eller vad jag ska säga. Så fort det blir mörkt vill min kropp sova. Det innebär att jag blir jättetrött redan på eftermiddagen och när jag kommer hem mer eller mindre väntar jag på att få gå och lägga mig. Det är sååå tråkigt! Sen är det åt andra hållet när det blir ljusare ute mot vårkanten, då blir jag piggare och piggare och på sommaren är jag jättepigg! Vad kan man göra åt det här? Detta handlar alltså inte bara om att jag inte gillar årstiden- utan det är jobbigt att vara så sjukligt trött bara för att det är mörkt. Bläh.
Har legat under en filt på soffan sen jag kom hem, och så ser alla dagar ut. Adventsgrejerna borde kunna kliva upp ur sina lådor av sig själva, jag orkar inte! Och jag är ett riktigt gnällås nu känner jag. 4 arbetsdagar kvar, denna process med jobbet kanske också bidrar till den här tröttheten? 
Messade nyss Jonta, de var inte framme ännu.
Tur att det åtminstone inte är snöstorm ute. Det hade varit värre.
Nu är klockan 21.10. Har redan lagt mig och släckt lampan. Nu ska pensionär Hallgren sova.
Om FYRA månader är det slutet av mars= nästan vår= ljusare= piggare = LYCKA. Längtar.
Färdiggnällt.
❤️

Inga kommentarer: