Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 27 november 2016

Mina arma armar!

Nu känner jag mig bekymrad. Minns ni för ett par år sedan när jag hade sån mystisk smärta i armarna? Jag fick träffa en reumatolog men han kom aldrig fram till vad det var. Jag fick testa äta Kortison men det hjälpte inte. Jag hade så ont i armarna att jag grät och inte kunde sova. Den mystiska smärtan försvann till sist och reumatologen sa att om det kom tillbaka så skulle jag ringa dit direkt utan att behöva ny remiss. 
DET HAR KOMMIT TILLBAKA! Nu sista veckan. Vaknade en morgon bara och kände igen det direkt! Så nu sover jag jättedåligt på nätterna för det gör så förbannat ont! Vad är detta för mystiskt?!? Jag tänker ringa efter jul om det inte går över. Jag hoppas innerligt att det är tillfälligt och försvinner snart! 
Så himla mysko.
Och såå himla ont.
Idag är det första advent. Jag har fortfarande inte plockat fram sakerna. Inte en ljusstake, ingenting. Vart är orken? 
Tre arbetsdagar kvar och det känns sorgligt och dystert. På onsdag blir det stora grinar-dagen.
😭😭😭

4 kommentarer:

Monkemire76 sa...

Meeen! ❤️❤️❤️

Minimina sa...

Men ring imorgon! När dom t.o.m sa att du skulle ringa direkt! ❤

Catarina sa...

Men alltså inte ringa på direkten, men ringa direkt DIT i stället för till vårdcentralen... Jag vill vänta o se först om det bara är tillfälligt.

Catarina sa...

❤️❤️❤️