Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 4 augusti 2013

Avskedsbrev till semester 2013

Tack för allt, härliga semester 2013. Framför allt för det fina vädret du bjudit på. Varje år just denna dag har jag sån ångest över att börja jobba i morgon. Det har jag även i år, men på något vis mindre än vanligt. Det är tack vare dig, som bjussat på så många fina dagar! Jag kommer minnas dig i många år fram över och vara dig evigt tacksam. Jag som är en "vädermänniska" och rätt kräsen har inte upplevt en sån här fin semester på länge! Dessutom har jag delat de fina upplevelserna med människor som betyder mycket. Fina vänner och släktingar som gör mig glad. Jag har som vanligt inte gjort "något märkvärdigt". Inga längre resor eller sevärdigheter. Men trevligt umgänge och stranden räcker långt för mig, och det har jag fått. Och sol förstås, det bästa av allt.
Tack än en gång! På återseende semestern 2014.

2 kommentarer:

Fangoria sa...

Ja du har verkligen rätt, det har varit den finaste sommaren på åratal! =) Hoppas det går bra på jobbet, vi ses snart!

Catarina sa...

Det går bra, men roligare att jobba när allt är som vanligt med full fart! Japp vi ses snart, njut av det sista som är kvar av er semester!