Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 29 maj 2011

Vill man vara fin får man lida pin

Som väntat har jag haft en rolig helg i systers sällskap. Åkte direkt efter jobbet på fredagen. Gps:en fungerade som den skulle. Vilken fantastisk uppfinning!!!! Det var inga som helst problem att hitta och det gick jättebra att köra bortsett från att regnet fullkomligt HÄLLDE ner så jag fick ha vindrutetorkarna på högsta för att över huvud taget se nåt. Kom fram till Sveg vid halv fem-tiden. Madde bjöd på potatisgratäng och fläskytterfilé...mums! Till det tog vi ett glas vin. Sen hade vi tänkt kolla på Så ska det låta, men både Madde och jag somnade i soffan och missade hela programmet!!! HAHA, så roligt har vi när vi umgås...;-) Men sen vaknade vi till liv och var uppe länge...
På lördagen gick vi så klart till Dollar store som alltid när jag kommer till Sveg. Det är så kul att gå där och titta för det är så stort där motför här... och sen på kvällen hade vi då perukfesten... Min peruk var ett hopplöst fall. Det var inte ens i närheten av att likna den på utsidan av förpackningen, snacka om lurendrejeri... den var inte ens lite rolig, utan såg ut som en ganska vanlig frisyr...Men men, jag hade ju inget annat så det fick bli den ändå! Madde hade sin fina blonda afro-frilla!!!
Kvällen till ära så hade jag inhandlat lösnaglar som jag skulle ha. Enkla att sätta dit och faktiskt riktigt snygga. Såg verkliga och fina ut! Dock var det ett helvete när jag skulle få bort dom idag. Madde hade nån slags lösnagel-remover som jag fick låna. Tror ni den funkade? Svar nej. Naglarna satt som berg! Madde sa att det fanns en annan sort att köpa på Konsum som kanske var bättre, så vi gick dit och köpte det. Tror ni den sorten var bättre? Svar nej. Naglarna lossnade inte ens lite... så det slutade med att jag fick mer eller mindre bända loss dom från de riktiga naglarna och det gjorde skitont, så nu är jag alldeles öm i fingertopparna. Jag lovar och svär att jag ALDRIG mer kommer att använda lösnaglar!!!
Festen var i alla fall riktigt trevlig, vi var elva tjejer i snygga peruker... Någon utgång orkade vi inte med, så vi satt hemma hos Madde hela kvällen. Jag misstänker att några av er har spanat på det vita som sticker upp i hörnen på bilden på mig o Madde här ovan. Ja, det är vad ni tror att det är. Madde har såna fina sugrör som vi fick i drinkarna...;-)
Helgen har som vanligt gått i rasande fart, och idag var det dags att åka hem. Bilresan gick lika bra idag, fast idag kom inte regnet förrän jag var framme här i Härnösand.

Inga kommentarer: