Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 16 maj 2011

Tredje guldstjärnan!

Har nyss kommit hem från veckans vägning. -0,9 kg på två veckor. Ja jag vet att det är bra och att jag ska vara glad, men ändå så hade jag hoppats på lite mer den här gången, för jag tycker att jag har varit duktigare än vanligt på nåt sätt. Men ja, tredje guldstjärnan fick jag i alla fall. Dock fattades det 2 hekto för att jag skulle ha nått -10%. Får hoppas på det till nästa vecka då! Om jag utgår från min egen våg som jag vägde mig på i juli förra sommaren när jag var som allra störst, så har jag nu gått ner 18,9 kg. Helt sjukt. Vet att jag tjatar om detta med vikten, men det är nog för att jag inte riktigt förstår själv hur mycket det är.

8 kommentarer:

Christina sa...

Grattis Grattis!!!!!!!!Du är ENORMT duktig!!!

Catarina sa...

TACK! =)

lillasyster Olga sa...

Jaa grymt duktig!! Helt otroligt!

Catarina sa...

Tack Madde! =)

Anonym sa...

Grattis, du är ju jätte duktig! Jag blir jätte imponerad av dig.

/ Ihn

Helen sa...

Herregud, det är ju jättemycket! Kom hit och bär på Linas matpåse som väger bara 15 kg när vi köper den. Sedan lägger vi på fyra mjölkpaket på den också så får du känna! Jag är grymt imponerad, och avundsjuk! ;-)

tildan sa...

klart du ska tjata ;)
du är ju grym!
helt fantastiskt jobbat!

Catarina sa...

Tusen tack, vad snälla ni är!!! =)