Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 11 maj 2016

Regn!

I skrivandets stund regnar det för fullt ute! Det har varit en kanonfin dag men nu när vi kom från middagen började det regna. Så i stället för att gå ut på äventyr ligger vi nu på hotellrummet och väntar på att det ska sluta. Det går dock ingen nöd på oss, i morgon visas 30 grader och då tänkte vi ta en dag på stranden och på kvällen ta bussen inntill Chania.
Idag har vi legat vid poolen, jag blev tvungen att gå och inhandla spf 50 eftersom jag brände mig så hemskt med 30, så idag har det gått bättre.
På lunchen gick vi till samma ställe som igår, det var så gott där! Och personalen galet roliga, det är rena rama underhållningen att vara där. Vi blev även idag bjudna på förrätt och efterrätt och som om inte det vore nog fick vi inte betala för paraplydrinken som vi beställde in. Ett favoritställe. Vi kommer gå dit en gång till innan hemresan.
Nu får det sluta regna... 



Inga kommentarer: