Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

lördag 1 augusti 2015

Roliga dagar!

Idag tog jag mitt pick o pack och åkte hemåt igen efter nästan en hel vecka i Sveg. Vi har haft roligt som alltid och hunnit med massor! Vi har varit till Vemdalen, vi har varit på kräftskiva i LillHärdal och på hemvägen därifrån stannade vi och tittade på en gammal avrättningsplats sen 1600-talet...huuua...otäckt! Vi har hunnit träffa "lill-Madde" och söta hundvalpen.
Vi har varit till Sandsjö och av en händelse/slump kom Tord och Jessica dit samtidigt som jag inte har träffat på MASSOR av år, vi har varit på tutbingo (med pappa, Marie o Mathias), vi har haft en liten "syskonträff/fest", jag, Madde och Mathias då vi nästan dog av skratt-anfall, vi har varit till Los och träffat Lena (Maddes mamma) och fikat i bageriet. Väl där träffade jag min tremänning Marie som jag inte träffat på 26 år räknade vi ut! Kul! Jag och Madde var faktiskt också till kyrkogården i Los för att titta på vår farfar och farmors grav. Bara av nyfikenhet, vi hade ingen kontakt med vår farmor och farfar dog när jag var bebis, men intressant ändå. Vi har varit ut och åkt för att titta efter björnar, men såg ingen denna gång. Vi hann också hälsa på Olle och Britta i Sandsjö, ett gammalt par i byn som vi inte heller hade träffat på många år, vi har haft "Morran & Tobias"-marathon och sett ALLA avsnitt...vi har varit på marknad i Sveg, vi har hunnit med ett par promenader och gjort hårslingor. Vi har ätit en massa gott och skrattat sådär hejdlöst som bara vi kan! Underbara dagar. 









7 kommentarer:

Unknown sa...

Det var riktigt kul att få träffa dig! ☺
Kram Marie

Cattis sa...

Jaa superkul!!! Hoppas det inte dröjer 26 år till nästa gång!

Christina sa...

Härligt att du har haft det så bra!

Cattis sa...

Ja! I morgon börjar allvaret! :-/

Minimina sa...

Ja såna här skrattveckor lever man länge på! :)
Kul som alltid!

Catarina sa...

Det gör man verkligen! =)

Unknown sa...

Haha! Precis!