Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 19 augusti 2015

Energin...??

Det känns som jag jobbar 24/7!!! Har jobbet i huvet heeela tiden och om jag för en gångs skull försöker göra nåt annat så går liksom luften ur mig och jag blir bara tvär-trött i stället. Det ÄR kul på sitt sätt, och jag tycker om att det aldrig hinner bli tråkigt...men...jag saknar min fritid och att vila i hjärnan. Hoppas det lugnar ner sig snart! Tappar liksom mer o mer energi och motivation till annat. Tvingade mig upp på Högslätten nu i kväll och gick en kort runda bara för att. Hade ingen lust alls. Och nu skulle jag behöva jobba/planera inför i morgon som jag inte hunnit klart med, men jag ooooorkar inte. Ställer klockan och åker ner vråltidigt i morgon i stället... Och så här rullar det på...Jag trivs- men ibland känns det bara så övermäktigt. I morgon är det torsdag och jag har som vanligt lektioner hela dagen, och innan fredag ska jag ha hunnit skriva utlåtanden om femton deltagare till arbetsförmedlingen också- en liten "rapportering" om deras individuella utvecklingsnivåer. Och det tar TID. Plus den vanliga planeringen. Plus rätta tester. Plus allt annat...Hur hinner andra? Är det nåt fel på mig? Det är roligt, men jag skulle känna mig mer nöjd om jag kände att tiden räckte till. 
Nu är det färdiggnällt för idag, ser fram emot i morgon kväll  när jag äntligen får träffa Thea som varit i Spanien i två veckor! 
God natt från en övertrött frustrerad dygnet runt-pedagog.
Zzzzzzzzzzz

Inga kommentarer: