Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 3 juni 2014

En fantastisk temaavslutning och krångel med sjukskrivning

Temaavslutningen gick kanonbra! Thea fixade sin uppgift galant och var nöjd och stolt efteråt- vilket givetvis jag också var! Svårt att hålla tillbaka tårarna en sån gång! Duktiga, fantastiska barn! Och då menar jag alla! 
Ringde försäkringskassan sen och skulle höra hur "ärendet" ligger till? Gissa vad? Ja jag är tyvärr inte förvånad! Arbetsgivaren (Kommunen) hade inte sjukanmält mig förrän IGÅR!!! 20 dagar senare än de borde, enl f-kassan! Däremot har ju sjukintygen kommit in för länge sen, det har jag kollat tidigare. Så nu är det bara att vänta, och vänta, och vänta.... Det kan ta ytterligare 30 dagar fr nu innan någon utbetalning! Men jag skulle höra av mig igen i slutet av veckan sa han- ifall det gick att "skynda på" lite... Visst är det väl som ett skämt? Den gång jag var sjukskriven för drygt 2 år sen hade inte kommunen skickat in anmälan över huvud taget, så då var det också en evighetsföljetong, trots att de hävdar att anmälan sker per automatik! Och så nu nästan upprepar sig historien! Helt makalöst. Men men, efter att ha gråtit ett litet niagarafall så känns det nu bättre när jag sansat mig. Det ordnar sig ju alltid. Det tar bara olika lång tid. Jag kan bara inte låta bli att undra vart det brister gång på gång?!? Vet att min närmsta chef gör det hon ska och kan, det är i något senare led det uppenbarligen blir väldigt fel.
Min chef ringde idag också och sa att vi har ett samtal bokat på personalkontoret den 12 juni. Alltid en början. 
Avslutar detta inlägg med att återgå till det jag började med, temaavslutningen! Hur som helst förgyllde det dagen så den blev övervägande positiv ändå. Bjuder på en bild från tillställningen på min fina, modiga, fantastiska tjej!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Åh så fin bild! Hon har blivit stor nu. Snart är hon stor nog för att vara med på tjejmiddagarna på riktigt! :)
/Britta

Cattis sa...

Ja hon har blivit jättestor, min minsting!:-)

Christina sa...

Finaste Thea!

Anonym sa...

Vet hur det är med FK! Fick igår de pengar jag skulle ha fått sen i januari.. Det sjuka är att det var inte ens dom ska skulle betala ut pengarna utan dom skulle bara godkänna sjukskrivningen! ? /Anneli

Catarina sa...

Ja det är verkligen hopplöst när man har med dom att göra! Tur att det ordnade sig för dig till sist....

AFA Försäkring sa...

Hej!

Jag jobbar med uppsökande kundtjänst för AFA Försäkring och såg att du skriver att du är sjukskriven.

Du kan ha rätt till ersättning från oss om du jobbar på en arbetsplats som har kollektivavtal (och 90% av alla anställda i Sverige täcks av kollektivavtal).

Här kan du läsa mer om vår sjukförsäkring: www.afaforsakring.se/sjukforsakring

Ring oss på 0771-88 00 99 mellan 8-17 på vardagar så kan vi hjälpa dig vidare.
Du kan även kontakta oss via Facebook - https://www.facebook.com/afaforsakring

Vill du veta mer om uppsökande kundtjänst och hur vi hittade dig kan du läsa det här:
www.afaforsakring.se/uppsokande_kundtjanst

Vänliga hälsningar
Zoe
AFA Försäkring