Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 30 maj 2013

Sommarvärme botar det mesta!

Jag verkar ha tur. Känner mig mycket bättre i ryggen, kände det redan igår kväll. Förmodligen kanske jag hade lyft nåt på fel sätt eller nåt, men nu har det nästan gått över, så i morgon ska jag jobba igen. Det har varit rena rama sommaren ute både igår och idag, ungefär 25 grader varmt tror jag! Så himla härligt.
I morgon har jag kortfredag. Ska eventuellt till skolan och titta på Thea på fredagssamlingen- om hon nu ska "uppträda", det var visst lite tveksamheter, så vi får väl se. Det hängde på om en viss lärare skulle vara där eller inte enl Thea. Hoppas det blir av, det är så sällan det stämmer in att jag slutar tolv så jag hinner titta. Sen är det ju ridningen kl tre, så dit ska vi också promenixa. De skulle rida ut i morgon, och jag tror att det ska bli lika fint väder som idag!
Edvin ska åka med en kompis och hans familj till deras stuga över helgen, det ser han fram emot. Kul! Tivoli-h-vetet kommer till stan i helgen också. Thea tjatar och vill dit så klart, så jag slipper nog inte undan. Tycker bara det är jobbigt att pengar bara går upp i rök på ingenting. Karuseller och lotter man inte vinner något på...=( Känns extra dyrt när man knappt har några pengar! Bläh.
I veckan har Jonathan skrivit en egen låt, både text och musik, som han har sjungit o spelat för mig. Skitbra!!! Jag är sjukt imponerad. Har dock inte fått tillåtelse att lägga upp videon här, så det är väl bäst att jag lyder. Han spelade in en version när han själv sjöng stämmor, och sen spelade han upp det samtidigt som han sjöng sången, så det liksom blev "dubbelt", alltså både sång och stämmor. Så himla bra! Hoppas han väljer estetiska programmet till gymnasiet som han är inne på just nu, tror att det skulle passa honom som handen i handsken! Förstår inte att han bara har ett år kvar i grundskolan! Overkligt.
Thea sitter just nu bredvid mig med fötterna i fotbad. Fötterna blir kolsvarta men jag tänkte att hon skulle slippa duscha hela sig precis varje dag, så idag blev det bara fötterna. De är nästan omöjligt att få rena! Nåja, det syns ju att hon är ute på dagarna i alla fall!

Inga kommentarer: