Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 27 maj 2013

Det är nåt speciellt med liljekonvaljer...

Vilken härlig kväll! Rått, grått och kallt tidigare idag, men en fin kväll! Jag, Thea och Edvin gick en liten prommis till Willys och köpte var sin glass till dom. Sen hem och sen ut igen och plockade liljekonvaljer! Underbara doft, det är så speciellt med dessa blommor. Skolavslutningskänsla...:-) Thea plockade även andra, rosa fina blommor...



2 kommentarer:

Fangoria sa...

Ja det är verkligen nåt speciellt med liljekonvaljer, när jag bodde hos föräldrarna var vi ofta ut och plockade liljekonvaljer och hade en stor bukett på bordet! De doftar så gott!! Numer kommer jag mig sällan för att gå ut sådär och plocka blommor, väldigt synd... Härliga buketter!

Catarina sa...

Samma här, det blir inte alls ofta. Det var faktiskt när vi var ute på promenad m barnen på jobbet förra veckan som vi upptäckte att det växte liljekonvaljer alldeles bakom mitt hyreshus! Så då blev det genast enklare att ta sig i väg när det var så nära!