Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 12 mars 2012

Tillmans och Storsjöbagarn!

Det finns ingen så god korv som Tillmans, och det finns ingen så god limpa som Storsjöbagarns! Dessa märken hittar man i mina hemtrakter, men inte här i Härnösand. När mamma och Jerry kommer har de ofta med sig Tillmans knäppkorv och limpa eftersom de vet att vi tycker så mycket om det! Så även denna gång. Mamma hade med sig knäppkorv eftersom barnen avgudar den, och ett par limpor! Det var strykande åtgång på limpan så den är så gott som slut, men det finns korv kvar, och barnen har åkt....Hm...Tur för mig!!! ;-)
Lite lustigt sånt där. Jag tror inte jag uppskattade varken limpan eller korven på samma sätt när jag bodde hemma. Här uppe finns det inte någon korv-sort eller någon limpa som ens är i närheten lika god som dessa! Prova själv om ni åker till Söderhamn med omnejd nån gång!

Jag har nyss varit till Ann en sväng. Fick så där extrem-tråkigt som man kan få ibland. Speciellt vanligt är det på måndagar. Det blir så tvär-tyst när barnen precis har åkt. Ibland kan det kännas skönt, men ibland blir det bara just tvär-tråkigt och då måste man hitta  på nåt!

Nu är det snart läggdags. I morgon är det jobb igen....

Inga kommentarer: