Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 7 mars 2012

Badhuset!

Idag frågade Edvin om han fick följa med Alex och Ann på badhuset. Så klart han fick, men jag ville ringa och kolla ordentligt med Ann först. Hon tyckte att jag och Thea också kunde följa med. Eftersom jag är "allergisk" mot badhus så behövde jag fundera en stund... Hur som helst så bestämde jag mig för att vi skulle följa, behövde ju inte bada själv. Thea blev så klart överlycklig eftersom hon älskar att bada! När Jonathan fick höra det så ville han också följa och ringde till William, som också ville, så det slutade med att vi åkte allihopa! Vi tog med fika. Ann och jag satt och pratade medan barnen badade. Givetvis hade jag stenkoll eftersom jag är vattenrädd och har kontrollbehov! Men jag ska erkänna att det gick riktigt bra. Jag har blivit lite bättre på det där nu när barnen är större. Jag tror faktiskt till och med att jag skulle våga åka dit med barnen själv nu, och det är ett STORT framsteg. Vad modig jag har blivit, vi åkte ju faktiskt på stranden i somras också! =) Haha, förstår att det låter fånigt, men med den vattenfobi jag alltid har haft så är det jättestora steg för mig! Jag hade åtminstone tre glada barn när vi åkte hem och det är värt mycket!
Har pratat med mamma i telefon och hon ska komma upp i helgen så hon kan vara med på releasepartyt! KUL! På fredag kväll ska jag och Jonathan dessutom gå på seans (och kanske mamma om hon hinner upp i tid). Jonathan har varit sugen på det länge eftersom han har samma intresse som mig, men han har varit för liten tidigare, men nu anser jag att han är redo. Han längtar, och jag med!
Den här veckan har semesterlistan kommit upp på jobbet. Dags att fundera över sommarens ledighet! DET måste väl vara ett stort vårtecken?!? HÄRLIGT!!!!!

Inga kommentarer: