Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 11 maj 2011

Vart gömmer sig alla arbetslösa människor?

AC ska vabba i morgon så vi skulle ringa o fixa en vikarie. Vi ringde till hur många som helst, en lång lista med folk! Ingen kunde!!! Höll på bli tokig till slut. Det slutade med att vi får lösa det i huset. Det borde finnas fler arbetslösa, men vart gömmer de sig tro?
På förmiddagen idag skulle vi gå till skogen som vanligt med våra små. Det var alldeles svart på himlen så vi bestämde oss för att inte gå så långt. När vi gått en liten, liten bit började det regna. Det är väl inte hela världen med lite regn, men sen började det åska så högt, så några av våra småttingar blev rädda. Så vår onsdagsutflykt blev inte så långvarig idag.
När jag kom hem stekte jag lax o kokade potatis, hade creme fraiche och sweet chili-sås och stekt paprika till. Mumsigt värre! Är lite stolt över mig själv att jag lagat riktig mat hela veckan. Annars på mina "ensam-veckor" brukar jag slarva hemskt o äta fil eller gröt i stället. Men i måndags åt jag köttfärsbiff o potatis, i tisdags kycklingfilé och potatis, och idag laxen då... Behöver jag nämna att jag föredrar potatis framför pasta o ris när jag får välja själv?? ;-) Duktigt av mig att göra mat till bara mig själv tycker jag i alla fall. Dessutom blir man så klart mättare än om man äter en tallrik fil, så man springer inte o småäter hela kvällen sen... Sen var det meningen att jag skulle ta mig i kragen o åka på badhuset då, som inte blev av igår. Men det blev inte av idag heller... Latmasken Hallgren får ta o rycka upp sig! På fredag när jag slutar tidigt kanske?? Åh vad skönt med kort-fredag!!!! =) Undrar vad jag ska hitta på i helgen då?

Inga kommentarer: