Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 26 maj 2011

Packad ;-)

Så där ja, nu har jag packat hela resväskan full för en helg i Sveg!!! Kläder, flera par skor, eftersom jag inte vet vilka jag ska ha när vi går ut på lördag kväll...., peruken så klart, vin, kläder, ja en hel massa saker, för två ynkliga dagar. Har nyss varit på tjejmiddag hos Helen också, fick supergod mat och efterrätt!!! Mums! Fick låna deras gps som hon instruerade för mig, får se i morgon om jag minns hur man får igång den? Det är i alla fall guld värt att jag får låna en sån, känns lite tryggare för en bortkommen som mig.
Ska åka och tanka i morgon bitti innan jobbet så jag har det gjort, så det bara är att åka sen när jag slutar klockan ett.
Halv nio i morgon bitti ska jag följa med Thea till skolan. Då är det nämligen inskrivning i förskoleklass!!! Ni förstår att det är ett stort ögonblick!!! Känns konstigt, men kul eftersom hon själv är så förväntansfull och glad över att få börja där snart.
Nu ska jag gå o sova, så jag orkar upp i morgon, börjar jobba klockan sju.

Bananfluge-jävlarna sitter på tallrikskanten och tittar ner i rödvinet. Inte en jävel som badar. Alltså hjälper inte rödvin. Inte heller vinägern som stått på bänken i tre dagar nu.... inte en enda badare där heller. De verkar vara allt annat än lättlurade.
Jag hatar bananflugor.

God natt!

3 kommentarer:

Anna sa...

Tro mig, bananflugor plågar oss människor över hela världen. Förra året hade vi till och med en plåga i november eftersom det var så varmt. Jag ställde också ut skålar med vinäger och kunde byta dem varje dag eftersom de var fulla. Har du blandat vinägern med lite vatten och diskmedel? Köpte även klisterblommor som man sätter på fönstret med nåt slags gift på. De funkade jättebra.
Ha så jättebra i helgen. Det blir säkert jättekul med perukfest. Kör försiktigt. Kram på dig.

Anonym sa...

Halloj!

Det finns ett recept som innehåller bl.a vinäger och diskmedel. Googla på det så du får rätt mängd av alla ingridienser. Det har nåt med ytspänningen att göra tror jag. Lycka till!
Kram och trevlig helg!
Hälsningar Marie G

Catarina sa...

Tack för era tips, jag har provat den varianten med vinäger, diskmedel o vatten, men hos mig funkar det inte....=/