Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

fredag 13 maj 2011

Perukfest i Sveg?

Chattade med min syster idag och hon berättade att hon ska ha peruk-fest hemma hos sig om ett par veckor. Jag har sett foton sen förra gången hon hade en sån fest och det såg grymt kul ut. Vi kom fram till att det vore roligt om jag också kunde komma.... hm.... det är ju bara det att jag är så fessig för att köra dit jag inte hittar riktigt o såna saker... så jag vet inte om jag törs. Madde tyckte att jag kan ta med mig en kompis. Ringde Lottis o hörde om hon vill följa. Hon funderar på det så får vi se. Det vore roligt om det blir av. Med en vägbeskrivning på papper borde man väl hitta, eller?? Och är man två som åker känns det genast bättre. Så vi får väl se hur det blir!
Nu ska jag snart gå o sova. Kl är halv elva o jag är dötrött. Tog mitt förnuft till fånga och åkte och simmade efter jobbet idag!!! Hurtigt värre. Köpte ett halvårskort och hoppas nu på att hälen ska vara bra efter det halvåret, så jag i stället kan köpa ett kort på Friskis o svettis som jag hellre vill. Och promenera förstås. Promenader o friskis är de enda motionsformer jag gillar. Simma är rätt skönt, men ack så tråkigt, fram o tillbaka, fram o tillbaka.... Men det känns redan i kroppen att den gjort nåt den inte är van... har förmodligen världens träningsvärk i morgon...
Natti natti.

2 kommentarer:

Helen sa...

Vi har en enkel GPS som du/ni kan få låna så kanske det blir lite enklare?/Helen

Catarina sa...

Tack, jättegärna!!!!! Du är alltid så omtänksam du Helen! // C