Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

lördag 21 maj 2011

Trötta veckan

Vet inte vad det varit, men har varit helt slut hela veckan. Har halvslumrat på soffan tidigt om kvällarna och inte orkat gjort nånting!
Idag är det i alla fall lördag och man är ledig. Härligt! Vet dock inte vad jag ska hitta på. Skulle behöva ta itu med alla kartonger som skräpar överallt och åka till insamlingen med dom... har kartonger kvar sen i julas nere i förrådet...=/ Alex ska sova här i natt för Ann o Mats ska på bröllop. Jonathan sover hos William. I morgon ska Thea på kalas hos Rebecka. Tänk att det är så kul att få gå på kalas, hon är alldeles uppspelt!
Till veckan måste jag ner på Döhäftigt och titta efter en peruk! Jag har bestämt mig för att jag ska åka till Madde nästa helg och vara med på perukfesten! Är minst sagt nervös för att åka själv, jag som säkert inte hittar, men ska få låna en gps av Helen som tur är, så det kanske går bra ändå. Lottis kunde inte följa så jag åker själv. Vilka framsteg jag gör. Tur att jag har köpt en bil så jag får träna lite på det där med att köra hit o dit. Hoppas jag inte ser nån björn efter vägen bara. Då gör jag väl på mig och tuppar av vid ratten. Usch.

Inga kommentarer: