Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 2 september 2015

Nya dörrar öppnas...

Jag ska få möjligheten att testa på administrativt jobb på halvtid! Jag kommer att frigöras från lektioner på eftermiddagarna och få lite andra arbetsuppgifter. Det här är ju precis vad jag vill, så jag hoppas verkligen att det blir bra och att jag fixar det! Det kommer underlätta enormt när det gäller planeringen att ha bara en grupp i stället för två! Känns kul med nya möjligheter i alla fall... Det ena kan leda till det andra...:-)
Bilen är fixad och klar så förhoppningsvis blir min och Theas Svegs-tur av i helgen om inget annat elände inträffar. Kul ska det bli! 
I morgon kväll är det föräldramöte för Theas, mycket denna vecka! Idag när jag kom hem stod en "kompis" på granngården och stirrade på mig en lång  stund. :-)
Natti.

2 kommentarer:

Lottis sa...

Men va kul med jobbet!!! Hoppas du kommer att trivas lika bra som jag med att vara kontorsråtta! ;-) Sååå glad för din skull!

Cattis sa...

Tack så mycket! :-)