Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 1 september 2015

En tisdag i september...

En dag då det gått för runt... Dagen startade med att jag upptäckte att jag fått punktering på bilen... Så typiskt eftersom jag ska till Sveg i helgen...:-/ 
På jobbet är det av vissa skäl alltid lite kaotiskt den första i varje månad, så det var ju så idag... Turbo och fullt upp kan man säga. Dagens höjdpunkt som ändå ger mig hopp om att jag gör nåt rätt var när en deltagare sa till mig på sin knaggliga svenska: "Catarina, jag tycker om du!" Då blev jag varm i hjärtat.:-) Det är ju helt fantastiska människor jag träffar om dagarna, ibland glömmer jag bort glädjen i stressen, men det här jobbet ger mig väldigt mycket också. Och så mycket som jag har lärt mig det sista året var det länge sedan jag gjorde sist. 
Ja det är spännande dagar på olika sätt.
Efter jobbet var det dags för föräldramöte för Edvins klass. Efter det kom Erik o hjälpte mig att pumpa däcket o sen körde vi bilen till gummiverkstaden direkt innan luften pyste ut igen. Där står den på ren chansning nu så får vi kolla i morgon om de har tid att fixa den... Hoppas! I helgen ska ju som sagt Thea o jag till Sveg. Vi har bokat guidad tur på Gammelgården i Fågelsjö, Thea har velat åka dit länge, så nu hoppas jag att det blir av! 
Dagen har känts lång, så nu känns kudden väldigt skön! God natt.

2 kommentarer:

Christina sa...

Knäppgökar och goskitar!!!

Cattis sa...

Vi vet...;-)