Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

fredag 11 september 2015

Fredag, underbara fredag...

Fredagar är ju bara bästa dagen på hela veckan. Synd att de inte är lite oftare...;-)
Igår kväll gick jag på ett jympa-pass igen- trots träningsvärken. En del påstår att man ska vila bort träningsvärken, andra påstår att man ska träna bort den...Jag försökte med det sista och jag tror faktiskt att det varit liite bättre idag. 
Vissa omständigheter gjorde att Thea hastigt kom hit ikväll och övernattar. Bonus-mys. (Eftersom det egentligen inte är "min" vecka). Och stolt som en tupp är jag för hon berättade att hon blivit utsedd av lärarna till klassens representant i VÄMM-gruppen (Vi är mot mobbing). En elev som anses vara en god förebild gällande hur man beter sig mot andra väljs ut och det blev just Thea! :-) När Jonathan var yngre blev han också utvald till samma! Klart jag blir stolt!!! MYCKET stolt. Det är ju ett superviktigt ämne att jobba med.
Efter en vecka med mycket jobb känner jag mig ändå väldigt nöjd. Jag har fått jobba administrativt på halvtid och det har känts mycket lugnare inombords. Jag har hunnit det jag ska på arbetstid och har inte jobbat hemma EN ENDA KVÄLL! Det är rekord sen jag började! Jag har orkat träna två kvällar och jag känner mig allmänt nöjdare och gladare. Nu ska jag sova gott. God natt.
Min fina tjej.

Inga kommentarer: