Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 23 september 2015

Lite gnäll från kontorsstolen....

På onsdagar har jag planering på förmiddagarna. Just idag hade jag en massa material som skulle kopieras på den tiden. Vad händer? Kopieringsapparaten krånglar, vi är flera som hjälps åt att försöka få till den utan resultat, så jag ringer Sundsvall och felanmäler den... 
Tänkte att då gör jag mina administrativa sysslor på fm i stället och tar planeringen på em, smart! Vad händer? Jag hinner skriva lite och sedan lägger internet av!!! Hm... Mitt i allt kom någon och sa att nu fungerar kopieringsapparaten! Jaha, ringa Sundsvall igen och säga att de inte behöver skicka någon... För att i nästa stund mötas av en kollega som säger att "nu har det blivit papperstrassel 4 ggr när jag skulle skriva ut 20 sidor!"
Åååååå, vad gör jag nu? Ringer och felanmäler igen? De lär ju tro att vi är knäppa! Men just nu har jag inte så mycket annat jag kan göra när inte någon teknik fungerar... Eller ja...tjuva en bloggpaus med telefonen såklart...;-)
Orkar inte sånt här, har knappt sovit på tre nätter så jag är trött ju! 
...och NU kom internet igång igen, som på beställning! :-) På riktigt.

Inga kommentarer: