Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

lördag 4 oktober 2014

Lördagskvällen...

En liten uppdatering så här på lördagskvällen. Jag överlevde. Hade övat mig på att vara positiv innan så jag for dit med åtminstone ett försök till att vara det. Väl där när jag blev muntligt instruerad om hur toastjärnet funkade, kaffebryggaren, korvkokningsgrejen, rattar som skulle vridas, knappar som skulle knäppas på och stängas av, vad som fanns vart och vad som skulle slängas var, hur det skulle städas och var nyckeln skulle lämnas osv....då höll jag  på bryta ihop i värsta hjärtklappningen. 
Men hur illa det än var så gick det ju ganska bra ändå. Vi fick till ett fungerande system rätt snabbt, jag och den andra mamman. Hon skötte kassapparaten och pengarna och jag gjorde toasts, kokade kaffe och serverade varmkorv mm på löpande band. Det är ju det med pengar och räkning som jag gruvat mig allra mest för, men nu delade vi ju upp det på ett bra sätt! SÅ skönt att det är bortgjort för den här gången. Var inte hemma förrän efter halv tio.
Nu ska den här handbollsmorsan gå och sova! God natt...

Inga kommentarer: