Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

fredag 24 oktober 2014

Busväder, en vagel i ögat och dagens roligaste!

Igår kväll poppade en ilsken vagel upp i ögat så det är alldeles rött och skaver... Bara för att jag ska ut i helgen så klart...;-) 
Efter en så gott som sömnlös natt på grund av ovädret hade jag ändå klockan på ringning tidigt, eftersom jag hade tid hos psykologen kl 8.15. Trodde allvarligt att både jag och bilen skulle blåsa bort ute. Skitväder verkligen! Blåst OCH spöregn! Efter psykologbesöket åkte jag på Ica och KappAhl en sväng och sen tillbaka in till stan när bolaget hade öppnat. Dagens roligaste var att hon i kassan frågade om jag hade legitimation! Hahaha jag slutar aldrig att förvånas. Har fått visa leg många gånger men sist var nog för ca 2 år sen så nu trodde jag det var färdigvisat... Men... Tydligen så ser jag fortfarande ung ut ibland...;-D
Komiskt!
I kväll ska jag gå på seans tror jag. Det är här i stan så jag måste passa på, det är inte så ofta. Hoppas det är ett bra medium.

Inga kommentarer: