Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 24 april 2014

Fågelkvitter

Har borstat tänder och gjort mig i ordning för kvällen så det bara är att lägga sig sen när jag blir sov-trött...=) Sitter i tystnaden i soffan som jag så ofta gör. Varken tv eller musik på. Jag tycker verkligen om det. Jag tycker om musik också så klart, men ganska ofta väljer jag att ha alldeles knäpp tyst omkring mig. Just nu hörs fåglarna kvittra utifrån, såna där vårglada fåglar som smittar av sig så man blir glad själv också. Trots att klockan snart är halv tio på kvällen kvittrar de för fullt ute. Det här är verkligen min årstid. Även fast det har varit lite småkyligt ute idag så har solen skinit hela dagen. Lottis och Ann har varit här i kväll och vi kunde till och med sitta utomhus och dricka kaffe i solen, det var jätteskönt ända tills solen försvann, då blev det jättekallt på en gång.
Redan fredag i morgon. Det innebär snart lördag och då ska jag träffa Veronica i Birsta. Det är visst två år sen vi sågs sist så det ska verkligen bli kul.
Dagens middag bestod av lax, sallad och en god sås. Älskar det. Tänk att jag inte tyckte om det alls för några år sen. Konstigt hur man kan ändra sig.

6 kommentarer:

Minimina sa...

Vad mums det ser ut! Nu blev jag hungrig i magen!

Fangoria sa...

Ja man kan inte annat än bli glad så som fåglarna kvittrar och tjattrar nu! =D
Älskar lax, det är verkligen såå gott, men jag åt det heller inte tidigare, var i 20-årsåldern jag lärde mig äta det.

Cattis sa...

Då måste du äta nåt kära syster! :-)

Cattis sa...

Ja det är tur att smaklökarna kan ändras! :-)

Christina sa...

Ja visst är det här den årstid som man verkligen uppskattar. Ta vara på varje dag o njut!!!

Cattis sa...

Det gör jag! :-)